Greenchoice

Greenchoice is een energieleverancier die het graag net wat anders aanpakt, met het doel u zo min mogelijk energie te laten verbruiken. Men wenst niet zomaar meer stroom en gas te verkopen, het is de maximale besparing en een duurzame energieopwekking die ze drijft. Dit weten ze verassend vaak goed te combineren met goedkope energie tarieven.

Greenchoice tarieven en actie

De Greenchoice tarieven zijn scherp, zeker wanneer u gebruik maakt van een speciale actie. Vergelijk de Greenchoice tarieven voor 2014 met die van een aantal andere leveranciers, door bij ons op de website eenvoudig een vergelijking uit te voeren. U zorgt er op die manier voor dat u direct inzicht krijgt in de maximale besparing waar u op kunt rekenen. Greenchoice probeert de tarieven zo laag mogelijk te houden, maar zorgt er aan de andere kant altijd voor dat u 100% groene energie af kunt nemen, om samen toe te werken naar een meer duurzame economie.

Greenchoice energie en zelf opwekken

U kunt de Greenchoice energie afnemen op basis van een vast of een variabel contract, maar men helpt u daarnaast graag om zelf energie op te gaan wekken. Maak bijvoorbeeld gebruik van zonnepanelen, om er op die manier voor te zorgen dat u op een duurzame manier voor uw eigen energie kunt zorgen. Dit zijn de initiatieven van Greenchoice die ervoor zorgen dat we als samenleving op een meer milieuvriendelijke manier gebruik kunnen maken van stroom en/of gas.