Goedkope stroom

Wilt u goedkope stroom afnemen, bijvoorbeeld door over te stappen naar een van de online aanbieders? Indien u bij een van de grote Nederlandse leveranciers zit en u niet eerder bent overgestapt, is de kans groot dat u tot honderden euro’s per jaar kunt besparen door dit direct te doen.

Goedkoopste stroom afnemen

U kunt vanaf dat moment de goedkoopste stroom afnemen, die u eenvoudig vindt door gebruik te maken van onze online vergelijking. Geef aan hoeveel stroom u per jaar gebruikt, welke aansluiting u heeft zitten en waar in Nederland u ongeveer woont. Op basis van die gegevens kunnen we de verschillende energie met elkaar vergelijken en zorgen we ervoor dat nooit meer een cent teveel betaalt. U maakt vanaf dat moment gebruik van de goedkoopste stroom die er beschikbaar is. Uiteraard werkt dit minstens zo goed als de dure stroom die u afnam, want elektriciteit is elektriciteit.

Groene en goedkope stroom?

Het is bovendien goed mogelijk om de goedkope stroom groen af te nemen. Steeds meer van de online leveranciers die de zeer scherpe tarieven rekenen bieden groene stroom aan, waardoor u ervoor kunt zorgen dat meer energie op een duurzame manier opgewekt dient te worden. Het is wat dat betreft verstandig om in onze vergelijking aan te geven dat u op zoek bent naar groene stroom. Wij gaan dan voor u op zoek naar goedkope stroom, waarbij we alleen kijken naar de aanbieders van elektriciteit die op een duurzame manier voor u wordt opgewekt.