Electrabel

Electrabel is een relatief nieuwe verschijning op de Nederlandse markt. Dat neemt echter niet weg dat men via het moederbedrijf (GDF Suez) behoort tot de wereldwijd grootste spelers. Vanuit Frankrijk heeft men de mogelijkheid om energie voordelig in te kopen, om dit vervolgens online en tegen scherpe tarieven aan u aan te bieden.

Electrabel zakelijk en actie

Electrabel is ook zakelijk actief en heeft daar in korte tijd veel klanten weten te verzamelen. Vervolgens heeft men ervoor gekozen zich ook op de particuliere markt te richten. Dit betekent dat u tegenwoordig gebruik kunt maken van een scherpe Electrabel actie, om zoveel mogelijk te besparen op de jaarlijks energiekosten die u betaalt. Uiteraard kunt u hierbij rekenen op een uitstekende klantenservice, waarmee men ervoor zorgt dat u zo min mogelijk omkijken heeft naar het contract dat u afsluit.

Electrabel tarieven en energie

Uiteraard is de energieleverancier vooral interessant vanwege de scherpe tarieven voor stroom en gas. Ga zelf na hoe scherp de Electrabel tarieven zijn, door een vergelijking bij ons uit te voeren en zelf te ontdekken hoe hoog de leverancier in de lijst komt te staan. Ga uit van de Electrabel tarieven voor 2014 en kijk daarnaast goed naar het type energie dat u af wenst te nemen. Wilt u gebruik maken van Electrabel energie in de vorm van stroom en gas, of heeft u aan alleen stroom of gas voldoende?